SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftara sitem etti

Taraftara sitem etti

07 Nisan 2014 Pazartesi - 11:33




Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, kaybedilen Karabük maçında taraftarın tepkisini kınadı ve desteğe büyük ihtiyaç duyduklarını ifade etti.





Süper Lig’de sahasında Karabükspor’a mağlup olarak önemli bir kan kaybı yaşayan Çaykur Rizespor’da taraftarın tepkisi maçın önüne geçti. Yeşil-Mavili kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, "Taraftarların futbolcularımız, teknik ekip ve yönetim kurulumuz aleyhine yapmış oldukları küfürlü ve olumsuz tezahüratları kesinlikle kabul etmiyor, şiddetle kınıyoruz" diye konuştu. Ferah, şunları kaydetti: "Taraftarlarımıza; gerçek Rizespor taraftarlarına da bu konuda çok büyük görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki; son 5 haftadır yenilgi yüzü görmeyen, geçtiğimiz hafta deplasmanda galip gelen takım da bu takımdır. Hocamız ve teknik ekibimiz, sadece Karabük maçında değil son 5 haftadır alınan sonuçlarda da takımımızın başındaydılar, olmaya da devam edecekler. Bu kesinlikle göz ardı edilmemeli." Birlik çağrısı yapan Ferah, "Önümüzde oynayacağımız 6 maç daha var. Gerçek ve sağduyulu taraftarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Takımımız bu destekle ligi bulunduğu yerden daha üst sıralarda tamamlayacaktır. Buna inancımız tamdır. Önümüzdeki 6 maçı da hep birlikte, omuz omuza, tek yumruk halinde güzel neticelerle geçeceğimiz inancımızı bir kez daha ifade etmek isteriz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap