SON DAKİKA



Haber > Spor > Tarihi bir maç olacak

Tarihi bir maç olacak

03 Ekim 2013 Perşembe - 09:27




UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçını bu akşam Lazio ile oynayacak olan Trabzonspor’da başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, galibiyetten emin.





UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçını bu akşam Lazio ile oynayacak olan Trabzonspor’da başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, galibiyetten emin. Ligde son oynanan Konyaspor maçında iki gol atarak takımına üç puan kazandıran Mustafa, Lazio ile tarihi bir maça çıkacaklarını söyledi. Mustafa, "Hedefimiz Avrupa’da yeni bir tarih yazmak. Bu nedenle Lazio’yu evine eli boş göndermeliyiz" dedi. Lazio’yu yenmeleri halinde gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde edeceklerini söyleyen Mustafa, taraftarlara da mesaj gönderdi: "Taraftarlarımızın bu maçta bize destek vermelerini bekliyoruz. İnşallah stadı doldururlar ve skor ne olursa olsun bizi desteklerler. Kendilerine iyi bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Ayrıca alacağımız galibiyet Fenerbahçe maçı öncesi bize büyük moral olacak."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap