A+ A-
Yorum
10

Tek eksiğimiz daha çok gol

Yayın Tarihi: 25.03.2015 - 00:58 | Güncelleme Tarihi: 25.03.2015 - 02:56
5 haftada topladığı 11 puan ile alt sıralardan kurtularak biraz olsun rahat nefes alırken Teknik Direktör Hikmet Karaman elinde sihirli değnek olmadığ

Süper ligde son 5 haftada yakaladığı çıkış ile dikkat çeken Çaykur Rizespor, 5 haftada topladığı 11 puan ile alt sıralardan kurtularak biraz olsun rahat nefes alırken Teknik Direktör Hikmet Karaman elinde sihirli değnek olmadığını belirterek, “ Kaliteli bir takımız, futbolcularım kalitelerini ortaya koydu, benim yaptığım tek şey onları inandırmak.  Kendilerine olan güvenlerini yeniden kazandırmak oldu” dedi.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerin belirten Karaman, “Bu takım geçmişte maç boyunca 4-5 pozisyon bulamazken bugün 20 dolayında pozisyon üretiyorsa, bunlardan bir kaçını mutlaka değerlendirmeli, Türkiye liglerinde en çok pozisyon üreten takımlar arasında yer alıyoruz. Bakıldığında bu pozisyonların en fazla 3 ünü değerlendirme şansı yakalıyoruz. Milli maça verilen ara da bu eksiklerimizi tamamlayarak daha çok gol atma başarısını yakalayacağız” dedi.