SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek yürek mesajı

Tek yürek mesajı

13 Nisan 2015 Pazartesi - 07:24




F.Bahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı Türk futbolu 'tek yürek' oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 kulübün kaptanıyla buluştu. Oyunun en





Türk futbolu Cumhurbaşkanı Erdoğan2la toplandı... Süper Lig'in 1 hafta ertelenmesine neden olan F.Bahçe otobüsüne yapılan saldırı Türkiye'nin gündemine damga vurmaya devam ediyor. Dün bu konu 'en üst düzeyde' ele alındı. Konuyla ilk günden beri yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan futbolun ana aktörleri olan futbolcularla bir araya geldi. 18 Süper Lig kulübünün kaptanlığını yapan oyuncularla buluşan Recep Tayyip Erdoğan önce sorunları dinledi. Saldırıada otobüsün içerisinde olan Emre Belözoğlu yaşadıklarını detaylı şekilde anlatırken diğer futbolcular da deplasmana gittiklerinde çektikleri dertleri paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından futbolculardan tek tek çözüm önerilerini iletmelerini istedi.

Beraberlik mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, futbolcuların çözüm önerilerini dinledikten sonra kaptanlara birlik olma çağrısında bulundu. Erdoğan taraftarlara verilecek doğru demeçlerle şiddetin azalacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın liderliğinde, Türkiye Futbol Federasyonu'nun denetiminde, futbolun paydaşlarının da iyi niyetiyle sorunların kısa süre içinde çözüleceğini belirtti. Toplantıya katılan herkes bundan sonra demeç verirken "Ortamı germeme ve birlik- beraberlik konusunun" ön plana çıkarılması gerektiğinde birleşti.

'SAHADA OLAN SAHADA KALMALI'
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de zirveye katıldı. Sadece Milli Takım'ın hocalığını yapmak için değil, Türk futboluna şekil vermek için de göreve gelen Terim şunları söyledi: "Futbol bir süredir adeta saha dışında oynanıyor. Bu oyunun ana isimleri futbolcular, teknik direktörler, taraftarlardır. Herkes sahada olanın sahada kalması gerektiğini anlamalı"

GÜNÜN ANISINA HEDİYE KRAVAT
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı sonrası takım kaptanlarını tek tek uğurladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan buluşmanın anısına kaptanlara birer kravat hediye etti.

KİMLER KATILDI?
Güray Vural (Akhisar Bld.), Gökhan Ünal (Balıkesirspor), Tolga Zengin (Beşiktaş), Ozan İpek (Bursaspor) Kıvanç Karakaş (Ç.Rize), Sezgin Coşkun (Eskişehir), Emre Belözoğlu (F.Bahçe), Selçuk İnan (G.Saray), Elyasa Süme (G.Antep), Ramazan Köse (G.Birliği), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Erdem Özgenç (K.Karabük), Adem Büyük (Kasımpaşa), Servet Çetin (Mersin İY), İlhan Parlak(K. Erciyes), Adem Koçak (Sivasspor), Hasan Kabze (T.Konya), Jose Bosingwa (Trabzonspor)

TEK YABANCI BOSİNGWA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden 18 kulübün kaptanından 17'si yerliydi. Tek yabancı, Trabzonspor'u temsil eden Jose Bosingwa oldu. Portekizli yıldız, Erdoğan'a daveti için teşekkür ederken "Futbolcular olarak camialara olumlu mesajlar yollamalıyız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap