SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekelioğlu'ndan revizyon

Tekelioğlu'ndan revizyon

07 Aralık 2015 Pazartesi - 20:40




Trabzonspor, Eskişehirspor karşısına sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle eksik bir kadroyla çıktı.





Sadi Tekelioğlu'ndan revizyon... Alper ve Salih kart cezaları, Marin ve Sefa sakatlıkları nedeniyle, Deniz Yılmaz ise kadro dışı bırakıldığı için Eskişehirspor karşısında forma giyemedi. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda takımda revizyona gitti. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe maçından farklı olarak 4 oyuncuyu ilk 11’de oynattı. Alper’in yerine Douglas, N’Doye’nin yerine Cardozo, Erkan’ın yerine Yusuf ve Özer’in yerine Aytaç Kara maça 11’de başlayan isimler oldu.

İLK 18’DE SÜRPRİZ İSİMLER

Trabzonspor’da eksik oyuncuların çokluğunda U19 takımından Muhammet Beşir ile U17 takımından Abdülkadir Ömür ilk kez 18 kişilik kadroda kendilerine yer buldu. U19 Milli takımında da görev yapan Muhammet Beşir, Şota döneminde bir süre A takımla antrenmanlara çıkmış sonra yeniden alt yapıya gönderilmişti. U17 milli takımının kaptanlarından olan Abdülkadir Ömür ise Türkiye’nin gelecek vaat eden 10 oyuncusundan biri olarak gösteriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap