SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim'in zor kararı...

Terim'in zor kararı...

20 Haziran 2016 Pazartesi - 18:58




Hem fiziksel hem de psikolojik anlamda çöküntü yaşayan Arda Turan'ın Çek Cumhuriyeti karşısında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor.





2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansıyla turnuvanın en kötü takımları arasında yer alan Türkiye’de Fatih Terim’in, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasına nasıl bir ilk 11’le çıkacağının yanı sıra, kaptanı Arda Turan’ı oynatıp oynatmayacağı da henüz bilinmiyor. Çek sınavında Arda ile ilgili kararı yıldız futbolcunun kendisine bırakacağı öğrenildi. İspanya karşılaşmasında kendi taraftarı tarafından ıslıklanan ve bundan çok etkilenen Arda’nın, bu şekilde takıma katkı veremeyeceğini düşündüğü bildirildi.

Kalırsa, değişim yapacak

Terim’in böyle bir ortamda B planını da şimdiden hazırladığı, oynatmayı düşündüğü Emre Mor, Cenk Tosun ve Şener Özbayraklı gibi isimleri bu maça motive etmeye çalıştığı bildirildi. Arda’nın oynamama ihtimaline karşı saha içinde kendisine bir lider arayan Terim’in, bu görevi tek bir kişiye değil, birden fazla oyuncuya yüklemesi bekleniyor.

Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Hakan Çalhanoğlu’nun sorumluluğu üzerlerine alması bekleniyor. Bu arada Terim’in, Euro 2016 sonrasında görevine devam etmesi halinde, 2018 Dünya Kupası elemeleri için kabuk değiştireceği, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül gibi isimleri kadro havuzuna artık almayacağı da iddia ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap