SON DAKİKA



Haber > Spor > Tilki kurnazlığı ile olmaz başkan

Tilki kurnazlığı ile olmaz başkan

28 Mayıs 2017 Pazar - 09:34








Bırakalım Fener maçını bir kenara, şöyle bir bakalım sizin Ersun hoca ile birlikte, Trabzonspor tarihinde ne kadar yeriniz var ve de unutulmayacak hangi kalıcı eseri bıraktınız sayın başkan?

Her insanımız senin gibi, benim gibi, senin kadar, benim kadar Trabzonsporludur.

Düşmüşsün yollara, yok efendim Trabzonspo r ' un üzerinde 50. yıl şampiyonluk baskısı var. Yok efendim Türk futbolunun kurtuluşunun reçetesi şudur veya budur...

Nerenin koordinatörü olursan ol sözümüz yok, Her tv'de, ulusal basında, canın hangi gazeteyi arzularsa o gazetede kendi işinin bülbülü ol.

Lakin bilmelisin ki Trabzonspor'un başkanı olarak 50. yılın şampiyonluk vaadini değiştirmeye kalktığın Trabzonspor'un tüzüğü söylemiyor orada. Başkanlar şu yıl bunu, bu yıl şunu vadederler diye bir beyan yoktur. Kendi aklınla bu insanları o günlük avuttun öyle mi?


Bu millete "Lucescu'yu aldım... CAS'a dava açtım... Kupa bizim... 50. yılda şampiyonuz..." diye mavra atan ben miydim? Başkanlığın ayaklarını yaparken bu takımın borcunun ne olduğunu bilmiyor muydun? Yönetimin ve de sizler ilkokul talebesi miydiniz?

Sizleri zorla mı yönetici yaptılar? Kafanıza silah mı dayadılar?

Şimdi kalkmış CNN'de konuşuyorsun. Koca bir takımın öyle veya böyle - tarih utansın- başkanlığını yapıyorsun.

Sanki sen alıp kazanıp da oraya koydun. Trabzonspor'un var oluşunun en önemli, en değerli maneviyatının sembolleri kupalara haciz geliyor. Sen de sıkılmadan tüm Türkiye'nin önünde "Haberim yok" diyorsun. Bu kulüp puan kaybeder, bu kulüp şampiyonluk kaybeder anlarız... Buna sözümüz yok. "Bu kulüp seninle yönetiminle birlikte ruhunu kaybediyor. Şurada 10 tane kupayı kollamaktan acizsiniz, siz kendinizi kollayamıyorsunuz.

Bir de kalkmış Türk futbolunada üstün futbol bilginizle nerede ne zaman öğrendiniz bilinmez yön veriyorsunuz.


Ersun Yanal haksız mıdır? Üç dönem Trabzonspor gibi bir takımın başında kalacak, yönetici önünde ceketini ilikleyecek, yapmış olduğu her türlü planları sayın başkan sen de dahilsin yönetim anında onaylayacak, Ersun hocanın egoları camianın üstünden, Trabzonspor taraftarlarına üstten bakacak...

Bunu görecek, algılayacak başkan dahil bir yönetici varsa ne mutlu Trabzonspor'a! Ersun hocaya soralım: Böyle bir yönetim kurulu ile hiç karşılaştın mı?

Tilkiye "Peynir yer misin?" demek gibi bir şey değil mi Ersun hocam? Sayın başkan, Fenerbahçe'yi yensek ne olur? Tatil zamanı şimdi. Ersun hoca tatili iple çekiyordu. İşte maç bitti, ne söylersiniz? Fenerbahçe maçı mı önemli idi, yoksa Ersun hoca ile birlikte kazanacağınız başarılar mı? "Hadi ordan!" derdi rahmetli Erbakan. İki tane kupayı kollamaktan acizsiniz. 50. yılda değil de 2990 yılında bile sizinle bal yenmez. Tilkinin kunazlığı ile olsaydı Arabistan dünya şampiyonu olurdu Sayın Muharrem Usta, Trabzonspor Kulubü Başkanı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap