SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolga Zengin Geri Mi Dönüyor?

Tolga Zengin Geri Mi Dönüyor?

06 Aralık 2015 Pazar - 11:08








Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve kaptanlık görevini üstlendikten sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ekibinin iş başı yapmasıyla birlikte Beşiktaş’a satılan Tolga Zengin’in yeniden yuvaya dönme ihtimalinin olduğu kaydedildi.

Beşiktaş’ta çok başarılı dönemler yaşayan fakat geçen sezonun belli bir bölümünde tribünlerden tepki alan, bu sezon da Akhisar Belediyespor karşılaşmasında hatalı gol yediği için yine tribünler tarafından yuhalanan Tolga’nın artık bu takımda kalmayı istemediği dile getirildi. Tecrübeli file bekçisinin devre arasında kaleci transferi düşünen Beşiktaş yönetiminden izin isteyeceği ve ayrılmayı düşündüğü vurgulandı.

TOLGA’DA GELMEYİ ÇOK İSTİYOR

Tolga Zengin’in ayrılma ihtimaline karşılık Bordo-Mavili kulüpte yeni seçilecek yönetimin tavrının büyük önem taşıdığı da belirtildi. Yeni seçilecek yönetimin şu anda 3 milyon 200 bin Euro gibi çok yüksek bir bedelle oynayan ve bu sezon çok başarısız bir görüntü veren Onur Recep Kıvrak’ı satarak Tolga’yi yuvaya çağırabileceği dile getirildi. Onur’un duruma göre Şenol Güneş tarafından çok tutulması nedeniyle Beşiktaş’a verilebileceği de ifade ediliyor. Bu durumda Tolga Zengin’in yanında Onur için en az  3-4 milyon Euro talep edilmesinin gündemde olduğu da vurgulandı. Tolga’nın da gelmeye çok sıcak baktığı biliniyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap