SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolga Zengin'den gönderme!

Tolga Zengin'den gönderme!

23 Temmuz 2016 Cumartesi - 15:34




Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, takımdan ayrılan ve ayrılmak isteyen oyuncular için 'Burası Beşiktaş herkesi yeri dolar' dedi.





Beşiktaş'ın kamp yaptığı Avusturya'nın Leogang kasabasında basının karşısına çıkan Tolga Zengin ve Necip Uysal, önemli açıklamalar bulundu.

 İşte o açıklamalar;

BEŞİKTAŞ BÜYÜK BİR KULÜP HERKES YERİ DOLAR

Tolga Zengin, İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'ye gitmesini; 'Ayrılan arkadaşlarımız geçen sezon katkı yaptılar. Keşke kalsalardı ama olmadı. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, herkesin yeri dolar. Gönül isterdi ki İsmail gitmeseydi, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Oradan Gökhan Gönül geldi. Benim eski arkadaşım zaten. Kalitesi belli. Bazen bir karar alındığı zaman yapabilecek pek de bir şey olmuyor. Demba Ba vardı o gitti Gomez geldi, o da gitti. Yerine bir oyuncu alınır mı bilmiyorum alınmazsa da aslan gibi Cenk Tosun var. Takım hangi kadroyla sahaya çıkacaksa o kadro en iyisini yapacaktır.' sözleriyle değerlendi.

MİLLİ TAKIM ARKADAŞLARIMIZI ÇOK FAZLA YIPRATMAMAK GEREKİR


Euro2016'ya erken veda eden Milli takımımızla ilgili soruları da yanıtlayan Tolga; 'Milli Takım'daki olayı herkes kendine göre farklı yerlere çekti. Keşke üst tura çıkabilseydik. Bundan sonra bu oyuncularla yola devam edilecek. Çok fazla yıpratmamak lazım milli oyuncuları.' açıklamasını yaptı.

BEN TÜRKİYE İÇİN OYNAYACAĞIM

Necip Uysal, Arnavutluk Milli Takımı'nı tercih edip etmeyeceği yönündeki soruya; 'Kosova Milli takımından teklif var ama ben Türkiye için oynayacağım. Milli takımımı değiştirme gibi bir düşüncem yok.' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap