SON DAKİKA



Haber > Spor > Toprak Salman’dan Pekmezci’ye çıkarma

Toprak Salman’dan Pekmezci’ye çıkarma

04 Ağustos 2023 Cuma - 13:05




Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasında 75 kiloda şampiyon olan Toprak Salman, beraberindeki heyetle birlikte Bayburt Belediye Başkanını ziyaret etti





ROMANYA’NIN Ploieşti şehrinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasında 75 kiloda Ermenistanlı rakibini mağlup ederek şampiyon olan Toprak Salman, beraberindeki heyetle birlikte Bayburt Belediye Başkanını ziyaret etti. Ziyarette Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Şerif Bayram, Boks Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ve Türkiye Boks Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz’de yer aldı.

SALMAN’IN elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu, Bayburt’un ve Türkiye’nin gururu olduğunu belirten Başkan Pekmezci, “Bayburt Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Elimizden gelen katkıları sağlamaya çalıştık. Milli bir mücadeleye katılan sporcumuza sponsor olurken hiç tereddüt etmedik. Toprak Salman elde ettiği başarıyla karşılığını bize getirdi. Biz de bundan çok mutlu olduk. Şehrimizin ve ülkemizin gurur kaynağı oldu” dedi.

BOKS Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar, “Desteğiniz bizim için çok önemliydi. Şampiyonaya giden milli sporcularımız arasında tek dereceye giren Toprak,  Avrupa şampiyonu olduğu gibi önümüzdeki Dünya Şampiyonasında da aynı başarısını inşallah gösterecek” diye konuştu.   Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz de, federasyon adına teşekkür ettiği Başkan Pekmezci’ye, “Siz bu desteği vermeseydiniz belki Toprak bu başarıyı sağlayamayacaktı” ifadesini kullandı. 

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap