SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon Türk Telekom'un hattını kesti

Trabzon Türk Telekom'un hattını kesti

13 Mart 2016 Pazar - 10:45








21. haftanın önemli karşılaşmalarından biri, Trabzonspor Medical Park-Türk Telekom arasında oynandı. Yeni koç Ahmet Kandemir ile üçüncü karşılaşmasına çıkan Bordo-Mavililer iki galibiyet ve bir mağlubiyet ile takımın candemiri oldu. Geçen hafta Beşiktaş Sompo Japan’a İstanbul’da kaybetmesinin ardından, bu hafta ligin alt sıralarında bulunan Türk Telekom’u sahasında ağırlayan Fırtına, ligde önemli bir galibiyet alarak play-off şansını gelecek haftalara taşımış oldu.

Rakipler, Trabzonspor Medical Park oyuncularını ve oyun sistemini tanıyıp karşılaşmalarda önlem alınca, Fırtına maçları kazanmakta zorluk çekiyor. İyi oynayan oyuncular rakip tarafından savunularak iyi oynayamadığından dolayı takım karşılaşmaları genelde kaybediyor. Fakat bu hafta olmadı, şans Bordo-Mavililer’den yana oldu. Müthiş bir çekişmeye sahne olan müsabakada kazanan taraf ev sahibi olurken, bu galibiyet ile play-off’a göz kırptı. Seyircisi ile bütünleşen Trabzonspor Medical Parklı basketbolcular 76-65 üstünlük ile sahadan ayrılarak, üst sıralara tırmanma hamlesini devam ettirmiş oldu.

Maçın yıldızları Hardy, Kulig olurken Alper’in iki tane üç sayılık atışı takımının can suyu oldu. Son periyoda kadar sayı bulamayan Prince, bitime az kala şapur şupur sayılar atarak, takımını ayağa kaldırdı. Kısır sayının olduğu maçta konuk takım ilk periyodu 15-14 önde tamamladı. Türk Telekom Basketbol Takımı iyi savunma yaparak, rakibini durdurup önlemini aldı. Ikinci periyotta ekipler skor olarak birbirinden kopmadan soyunma odasına 30-27 Türk Telekom’un üstünlüğü ile gitti. Oyunun ikinci yarısı harıl harıl çalışarak karşılıklı saldırıyla geçildi.

Tutuk olan tarafın oyunun kırılma noktası açısından hamle yapması gerekti. Bunu yapan Fırtına son periyoda avantaj sağlayarak 52-47 önde girdi. Trabzonspor Medical Park, kaybedince tehlike sinyalleri başlaması açısından önem arz ettiği için her zamanki gibi, son dakikalarda isabetli atışlar ile oyunun sonunu iyi bağlayan taraf oldu. Skor 76-65 Trabzonspor Medical Park’ın üstünlüğü tamamlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap