SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da parola belli

Trabzon'da parola belli

29 Ocak 2014 Çarşamba - 09:16




Son 7 sezonun en kötü deplasman dönemini yaşayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında bu tabloyu değiştirmeyi hedefliyor. Bordo-Mavililer, Rizespor maç





Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında önümüzdeki pazartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Trabzonspor, dış saha kaderini değiştirmeye hazırlanıyor. Sezonun ilk yarısında ligde deplasmanda oynadığı 8 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek 4 puan toplayabilen Trabzonspor, attığı 8 gole karşılık kalesinde ise 16 gol görmüştü. Söz konusu maçlarda 20 puan kaybederek zirvenin uzağında kalan Trabzonspor ikinci yarıda bu tabloyu değiştirmek istiyor. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde tarih yazarak hem Avrupa'da hem de iç sahada maç kaybetmeyen Karadeniz ekibi bu başarılı istatistiğini Süper Lig’de deplasmanda oynadığı maçlara yansıtamadı. Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Ç.Rizespor maçına büyük önem veriliyor. Bordo-Mavililer, Ç.Rizespor karşısında kazanıp deplasmandaki şanssızlığını ortadan kaldırmak istiyor. Karadeniz ekibi deplasmanda en son ligin 5. haftasında Kayserispor’u 1-0 mağlup etmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap