A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor altyapısından yetişmişti! 4 yıllık imzayı attı

Yayın Tarihi: 15.08.2024 - 17:29
Trabzonspor altyapısından yetişen Tayyip Ebrar Cumur, 1461 Trabzon'a transfer oldu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

1461 Trabzon, Trabzonspor altyapısından yetişen ve son olarak Sebat Gençlik Spor’da forma giyen Tayyip Ebrar Cumur’u kadrosuna kattı.

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sağlam’ın katılımı ile Sera Gölü’nde yapılan imza töreninde, Tayyip Ebrar Cumur kendisini 4 yıllığına bordo mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

tayyip-ebrar-cumur-imzaladi.webp

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sağlam, bu sezon genç ve potansiyeli yüksek futbolcuları transfer ettiklerini ifade ederek, “Ebrar da bunlarda bir tanesi. Trabzonspor’da yıldız adaylarından olan bir isimdi. Fakat, yaşadığı talihsiz sakatlıklardan dolayı maalesef istediği yerlere gelemedi. Bu yıl onun için çıkış yılı olacak. Biz ona inanıyoruz ve güveniyoruz. İnşallah istediğimiz hedeflere birlikte ulaşırız” dedi.

Tayyip Ebrar Cumur ise, yeniden çıkış yakalamak ve kendini göstermek için 1461 Trabzon FK’ya transfer olduğunu ifade ederek, “Benim için yeni bir hikaye başlayacak. 1461 Trabzon FK’da yeniden kendimi göstereceğime inanıyorum. Bana bu şansı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.,

tayyip-ebrar-cumur-imzaladi-1-001.webp