SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor Divan başkanına sert eleştiri!

Trabzonspor Divan başkanına sert eleştiri!

05 Haziran 2017 Pazartesi - 15:38




AK Parti Trabzon il yöneticisi Murat Zeki Solak'tan Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'e 'Trabzonspor'da şike' eleştiri geldi.





Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'in Rizespor'un küme düştüğü gün bordo mavililer için sosyal medyada yaptığı açıklama büyük eleştirilere neden oldu. Sürmen'in açıklamaları kısa sürede tepki toplarken divan başkanı, "Bu maçın sonucuna göre gelebilecek eleştirileri düşünüp sayın başkan maçtan önce futbolculara hitap edip "Trabzonspor camiasını düşünerek oynayın" demiş midir demişse yapacağı çok iş var dememişse tek iş var. Yoksa bu leke temizlenmez" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamalar üzerinde Sürmen yanlış yaptığını anlayarak Ali Sürmen olarak kullandığı sosyal medya hesabı ismini 'Baran Sel' olarak değiştirip tekpi çeken paylaşımı kaldırdı. Ancak Sürmen'in bu açıklamaların yankısı devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Mura Zeki Solak, Sürmen'i eleştirerek "Trabzonspor Divan Başkanı makamı ciddiyet isteyen bir mevkidir. Bu makamdaki insanların 10 defa düşünüp bir söz söyleme hakları vardır. Fakat Rizespor’un küme düşmesiyle ortaya atılan iddiaları adeta doğrularcasına Trabzonspor Divan Başkanı Sayın Ali Sürmen’in medyaya yansıyan akla izana sığmayan açıklamalarından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisini bordo mavili taraftarlardan ve bu kulübün değerlerini oluşturan tüm dinamiklerinden acilen özür dilemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sürmen yaptığı açıklamaların ardından sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap