SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor hepimizin

Trabzonspor hepimizin

20 Şubat 2015 Cuma - 10:05




Gökhan Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri Tek-Art Medya Grubu Yayınlar Koordinatörü Halil Şanlı ve Spor Müdürümüz Gökmen Özağcı’yı ziyaret etti.





Trabzonspor’un her platformda yanında yer alan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri Tek-Art Medya Grubu Yayınlar Koordinatörü Halil Şanlı ve Spor Müdürümüz Gökmen Özağcı’yı ziyaret etti. Dernek Başkanı Altıntaş, kişilerin değil renklerin aşığı olduklarının altını çizerek, "Trabzonspor bizim her şeyimiz. Takımımızın her zaman arkasında yer alıyoruz. Çok önemli işimiz olmadığı takdirde ekibimizin bütün maçlarında ve organizasyonlarında yer almaya çalışıyoruz" diye konuştu. "Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz etrafında bir çatı altında toplanıp dış güçlere karşı mücadele etmeliyiz" diyen Altıntaş, "Haksızlıkların önüne Onursal Başkan Yılmaz’ın önderliğinde geçebiliriz" görüşünü savundu. Yayınlar Koordinatörümüz Halil Şanlı ise, Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz gibi bir değerin Bordo-Mavili kulüp için çok büyük şans olduğunu dile getirerek, "Trabzonspor güzel yarınlara Onursal Başkanımız Yılmaz’la sağlam adımlar atabilir. Camia bunu asla gözardı etmemeli" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap