SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor kupada siftah peşinde

Trabzonspor kupada siftah peşinde

24 Aralık 2014 Çarşamba - 14:01




Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın akşam sahasında Manisaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, alacağı galibiyetle ilk iki maçını beraberlikle kapattığı k





Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’na deplasmandaki 1-1’lik Keçiörengücü beraberliği ile başlayan, ardından sahasında Akhisar Belediye ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, grupta 2 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da ilerlemek isteyen bordo – mavililer, bu maçı kazanarak grupta iddialı konuma geçmek istiyor. Bursaspor beraberliğinin ardından devre arasına kadar kupada Manisa ile oynayacakları iki maç ile ligdeki Eskişehir ve Balıkesirspor maçlarını kazanmak istediklerini belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, yarın akşam bazı as oyuncularını dinlendirecek. Yoğun maç trafiği nedeniyle yorgunluk ve aşırı yüklenmeye bağlık hafif sakatlıklar yaşayan Fatih Öztürk, Yatabare, Yusuf, Papadopoulos, Belkalem, Constant ve Serdar'ın durumlarının maçtan önce belli olacağı öğrenildi. Yanal’ın kupada daha çok ligde şans bulamayan oyunculara görev verme geleneğini bu maçta da sürdürmesi bekleniyor. TRABZON KILPAYI ÖNDE Trabzonspor ile Manisaspor yarın 16’ncı kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. Geride kalan 15 maçta Trabzonspor 5, Manisaspor 4 galibiyet alırken, 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Her iki takım da rakip filelere 19’ar gol gönderdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap