SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor maçı öncesi flaş karar!

Trabzonspor maçı öncesi flaş karar!

14 Mayıs 2017 Pazar - 12:46




Çaykur Rizespor deplasmanında gazeteciye saldırdıkları için Başakşehir'de kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, affedildi.





Süper Lig'in 28'inci haftası kapsamında deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından bir gazeteciye saldıran Medipol Başakşehirli futbolcular arasında yer alan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, kulüp yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Başakşehir kulübü, bugün yaptığı resmi açıklama ile her iki futbolcunun da affedildiğini ve takımla birlikte yapılacak olan çalışmalara katılabileceklerini duyurdu.

FORMA GİYEBİLECEKLER

Yaşanan olayın adından PFDK'nın 5'er maç ceza verdiği Yalçın Ayhakn ve Ufuk Ceylan'ın ceaları Tahkim Kurulu'nun kararı ile 3'er maça indirilmişti.

3 haftadır cezaları nedeniyle takımda yer almayan tecrübeli futbolcular, teknik heyetin görev vermesi halinde kalan maçlarda forma şansı bulabilecek.


Medipol Başakşehir kulübünden yapılan açıklama ise şu şekilde:

'Kadro dışı olan futbolcularımız Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, Yönetim Kurulumuzun kararı ile  takımla beraber çalışmalara başlayacaklar.'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap