SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor maçı öncesi saha zeminine tepkiler büyüyor!

Trabzonspor maçı öncesi saha zeminine tepkiler büyüyor!

06 Şubat 2021 Cumartesi - 09:00




Ligin 24’üncü haftasında Malatyaspor ile karşılayacak olan bordo-mavilileri şimdiden zemin korkusu sardı. Ayağa oyunu tercih eden teknik direktör Abdullah Avcı’nın Yeni Malatya Stadı’nın bozuk zemini nedeniyle farlı bir strateji uygulaması bekleniyor...





Üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye iyice yaklaşan Trabzonspor, 8 Şubat Pazartesi günü zorlu bir sınava daha çıkacak.

Bordo-Mavililer, Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu önemli maç öncesi Trabzonspor’u düşündüren önemli bir sıkıntı var. Bu da karşılaşmanın oynanacağı Yeni Malatya Stadı’nın zemininin aşırı derecece bozuk olması. Ayağa oyunu seven ve öğrencilerine bu felsefeyi yavaş yavaş kazandıran teknik direktör Abdullah Avcı’nın Malatyaspor karşılaşmasında oyun stratejisinde değişikliğe gideceği öğrenildi.



Tecrübeli çalıştırıcının, bu maçta sonuca daha çabuk gidilecek organizasyonlar üzerinde duracağı ve bu oyun planını sahada uygulatacağı ifade edildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap