SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor ne olacak?

Trabzonspor ne olacak?

09 Mart 2016 Çarşamba - 10:14








Takım 14. sırada düşme hattına yanaşıyor. Geriye kaldı 11 maç, dördü deplasmanda olacak. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile içeride oynayacağız. Felaket tellallarını anlamak mümkün değil. Zor zamanda takımın yanında olmak zorundayız. Çünkü basında çıkan haberleri, yazıları tüm futbolcular takip ediyor.

Trabzonlular olarak takımımıza moral vermek zorundayız. Mağlubiyetlerin yol açacağı infiali elbette ki Muharrem Usta yönetimi de görebiliyordur. ‘50. Yılda Şampiyonluk’ parolası ile seçim kazanıp, takımı düşme hattına sürükleyen bir yönetime sandıkta hesap sorulacaktır. Biz başarı için dua edenlerden olacağız. Bu şehrin en büyük sanayisi Trabzonspor’dur. Bizi temsil eden takıma sahip çıkmayı bazen yönetenlerden daha çok düşünmeliyiz. Ancak herkesin kabul ettiği bir gerçek var. Sadi Tekelioğlu kalmalıydı. Yolun ortasında kılavuz değiştirmek olmadı Sayın Başkan.

YALÇIN KANSIZOĞLU VE SCOUT EKİBİ

Muharrem Usta, “Profesyonel çalışacağız” dedi ve futbolcu aramak için üç kişilik bir ekip kurdu. Sadri Şener döneminde eski futbolculardan kurulu olan bu sistem çok eleştirilmiş, “Kulübe masraf oluyor, işe yarar bir rapor da gelmiyor” denmişti. Trabzonspor’un 20 yıl boyunca Avrupa temsilciliğini yapan eski futbolcu Yalçın Kaya Kansızoğlu tarama sistemi için öneri getirdi. İki maç izleyip futbolcu alınmayacağını, scout yani ‘futbolcu izleme’ işinin uzun süreli olması gerektiğini anlattı. Genç yeteneklerin küçük yaştan itibaren takip edilmesi ve özellikle Brezilya’da sürekli görev yapan bir teknik heyetin olması gerektiğini savundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap