SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ‘10 numara’ya Marko Livaja mı?

‘10 numara’ya Marko Livaja mı?

14 Ağustos 2020 Cuma - 15:41




Hırvat basını AEK’da forma giyen Marko Livaja’yı Trabzonspor’un istediğini iddia etti...





28 yaşında olan Hırvat oyuncu ’10 numara’ pozisyonunun yanı sıra forvet hattının her bölgesinde de görev yapıyor. Livaja bu sezon AEK forması ile toplam 41 maçta 15 gol, 12 asistlik performans sergiledi

TRABZONSPOR için transfer iddiası bu kez Hırvatistan’dan geldi. Hırvat medyası Yunanistan’da AEK formasını giyen Marko Livaja’nın Trabzonspor ile görüştüğünü öne sürdü. Yapılan haberde, “Livaja’yı 2 Türk takımı Trabzonspor ile Fenerbahçe istiyor ancak Marko, ligi ikinci sırada bitiren Karadeniz takımını istiyor. Görüşmeler sürüyor. Her an bir imza olayı gerçekleşebilir” ifadeleri kullanıldı.

HIRVATİSTAN Milli Takımı’nın formasını da giyen 26 yaşındaki Marko Livaja, 10 numara mevkinin yanı sıra forvet hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezon AEK forması altında 41 karşılaşmaya çıkan Hırvat yıldız, 15 gol, 12 asistlik performans sergiledi. Hırvat oyuncunun Yunan ekibi AEK ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Livaja, Yunanistan’da yılın futbolcusu seçilmişti.

Marko Livaja

Yaş: 26
Uyruk: Hırvatistan
Boy: 1,82 m
Mevki: Santrafor
AEK Atina

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap