SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür, Burak Yılmaz'ın yanına gidiyor! İşte yapılan teklif

Abdülkadir Ömür, Burak Yılmaz'ın yanına gidiyor! İşte yapılan teklif

07 Mayıs 2021 Cuma - 11:28




Fransa Ligue 1'de liderliğini sürdüren Lille bir yandan da gelecek sezon kadrosunu kurmak için çalışıyor.





Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı ile kadrosunu güçlendiren ve Fransa'da şampiyonluğa koşan Lille, Süper Lig devinden bir transfer daha yapıyor.

TÜRK YILDIZLAR ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Türk yıldızların önderliğinde ligde şampiyonluğa koşuyor. Özellikle Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı, Lille'de attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

SÜPER LİG DEVİNDEN BİR TRANSFER DAHA

Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın yanı sıra kadrosunda Mehmet Zeki Çelik'i de bulunduran Lille, Süper Lig devinden bir transfer daha yapmak için kolları sıvadı. İşte son dakika haberinin detayları...

LILLE'İN HEDEFİNDEKİ İSİM ABDÜLKADİR ÖMÜR

Milliyet'in haberine göre Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Lille'in radarına takıldı. ransa'da harikalar yaratan Yusuf Yazıcı'nın performansından memnun olan Lille'in Ömür'ün peşine düştüğü öğrenildi.

SON KARAR SEZON SONU

Uzun süreli sakatlığını atlatan ve bordo-mavili takımda yeniden forma giymeye başlayan milli futbolcu için de son kararın sezon sonu verileceği ifade edildi.

AĞIR BİR SAKATLIK GEÇİRDİ

Süper Lig'de oynanan Konyaspor karşılaşmasında ayağı kırılan ve sahalardan uzun süre uzak kalan Abdülkadir Ömür yeniden yeşil sahalara dönüş yapmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ KARARINI VERMEDİ

Genç yaşta birçok kez sakatlık problemi yaşayan Abdülkadir Ömür'ün EURO 2020 kadrosunda yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

LILLE'DEN RESMİ TEKLİF HAZIRLIĞI

Lille'in Abdülkadir Ömür için sezon sonunda Trabzonspor'a resmi teklifini ileteceği ve iki kulüp arasında görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.
 


Beğendim
12
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap