SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür’e panzer kancası

Abdülkadir Ömür’e panzer kancası

12 Temmuz 2021 Pazartesi - 11:01




Almanya’nın köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach transfer listesine Süper Bücür’ü de dahil etti





Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, “Mancester City 23 milyon Euro’luk teklif yaptı ancak satmadım. Hata yaptım” dediği Abdülkadir Ömür'e talip çıktı.

Almanya’nın köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach’ın Abdülkadir Ömür'ü yakın takibe aldığı ve transfer teklifinde bulunacağı öğrenildi.

EURO 2020’de teknik direktör Şenol Güneş’in maç kadrosuna almadığı Abdülkadir Ömür, yeniden Avrupa medyasının gündemin meşgul etmeye başladı.

Alman kaynaklı haberlere göre; Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach’ın Abdülkadir Ömür'ü transfer listesine aldı.

Aynı kaynaklar, Mönchengladbach’ın kısa bir süre içinde transfer görüşmelerini yapmak için Trabzonspor’la masaya oturacağını ileri sürdü.

Yaşadığı büyük sakatlığın ardından kendini çabuk toparlayan Abdülkadir Ömür, EURO 2020’de A Milli Takıma çağrılmış ancak teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadroya alınmamıştı. Güneş’in bu kararı da eleştiri konusu olmuştu. Daha önce Manchester City’den 23 milyon Euro’luk teklif alan 21 yaşındaki yıldız oyuncu, İngiliz ekibini verilmedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu da bu durumu, “En büyük pişmanlığım Ömür’ü satmamak oldu. Manchester City 23 milyon Euro verdi ancak biz transferine izin vermedik” sözleriyle itiraf etmişti.

Beğendim
10
Sevdim
7
Beğenmedim
6
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap