SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir ve Yusuf 1 yıl daha kalmalı

Abdülkadir ve Yusuf 1 yıl daha kalmalı

Karadeniz Özel

15 Mayıs 2019 Çarşamba - 14:08




Trabzonspor’da gündem bir kez daha Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür. Nedeni ise, genç yıldızlara Avrupa’nın önemli takımlarından teklif gelmesi.





// Osman BAŞKIR // Özel // Ekonomik sıkıntılar yaşayan bordo-mavili yönetim iyi bir teklif gelmesi durumunda Süper yetenekleri satmak istiyor. Ancak camianın önemli isimleri farklı düşünüyor.

Bu kişilere göre; Yusuf ve Abdülkadir Ömür en ez 1 yıl daha kalmalı. Trabzonspor’a şampiyonluk kazandırıp omuzlarda Avrupa’ya yolcu edilmeli.

30 MİLYON EURO’DAN AŞAĞI OLMAZ




TRABZONSPOR’UN 2 gözbebeği Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün satılmaları konusunda 2 farklı görüş ortaya çıktı. Ekonomik sıkıntılar çeken yönetim, genç yıldızlara 30 milyon Euro ya da üzerinde bir teklif gelmesi durumunda satmak istiyor. Ancak kulübe mali destek sağlayan ve camianın önemli isimleri ise bu satışa karşı çıkıyor. Bu isimlere göre Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün Trabzonspor’da misyonunu tamamlamadı..

SEVİLLA VE LİVERPOOL ISRARLA İSTİYOR




AYNI isimler, genç yeteneklerin en az 1 yıl daha bordo-mavili takımda kalmasını istiyor. Bunun gerekçesini ise şöyle açıklıyorlar: Trabzonspor gençleriyle iyi bir çıkış yakaladı. Gelecek sezon Yusuf ve Abdülkadir Ömürlü takım rahatlıkla şampiyonluğa oynar. Kalsınlar. Bizi şampiyon yapsınlar. Biz onları omuzlara alır Avrupa’ya yolcu ederiz. Abdülkadir Ömür için Liverpool, Yusuf Yazıcı için ise Sevilla oldukça ısrarcı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap