SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı 'beyni'ni buldu! Anlaşma olursa ocak ayında bile gelebilir

Abdullah Avcı 'beyni'ni buldu! Anlaşma olursa ocak ayında bile gelebilir

16 Kasım 2023 Perşembe - 10:42




Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı 8 numara transferi istiyor. Gündemindeki isim Leicester City’den Dennis Praet.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı için en kritik mevkii oyunun iki yönünü oynayabilse de özellikle pas dağılımını en doğru şekilde yapabilecek 8 numara.

Box to box özelliğinden çok Avcı'nın istediği 8 numaranın özelliği pas yüzdesinin yüksek olması. Takımı yönetmesi. Gündemindeki isim Championship takımlarından Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dennis Praet.

Belçikalı orta saha oyuncusu Sampdoria'da performansının zirvesine çıkıp 20 milyon euro'ya Leicester'a transfer olduğu dönemde Serie A ekibinde beyin görevi görüyordu.

LEİCESTER ZORLUK ÇIKARMAYACAK


Sezon Maç başı pas pas yüzdesi:

2018-19 51.1 87.3

2017-18 44.1 84.4

2016-17 23.7 79.8

İngiltere'de yapılan yorumlar ise Praet'in sezon sonunda serbest kalarak bir transfer yapacağı yönünde... Eğer Trabzonspor, Praet ile anlaşmayı başarırsa Leicester'ın sözleşmesini feshetme konusunda zorluk çıkarmayacağı tahmin öngörülebilir.

HABER: EROL TAŞKIN


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap