SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı Nwakaeme ile özel görüştü! İşte alınan kararlar

Abdullah Avcı Nwakaeme ile özel görüştü! İşte alınan kararlar

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:20




Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı mesaisini sürdürüyor. Transfer görüşmelerinde önemli rol oynayan Avcı, mevcut oyuncularla sıkı irtibatını koruyor. Deneyimli çalıştırıcı, takımın yıldız futbolcularından Anthony Nwakeme ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.





Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme, teknik direktör Abdullah Avcı'nın en güvendiği isimlerin başında geliyor. Bordo-mavililerin hücum organizasyonlarında önemli rolü bulunan 31 yaşındaki yıldız, önümüzdeki sezon Trabzonspor'daki 4. yılına girecek.

AVCI ÖZEL GÖRÜŞTÜ!

Sezon bitiminde Nwakaeme ile özel bir görüşme gerçekleştiren Avcı, öğrencisine gelecek döneme dair oyun planlarını anlatırken; kendisine duyduğu güveni de net şekilde ifade etti.

UĞURCAN AYRILIRSA KAPTAN OLACAK!

Bordo-mavililerde transferin gözdesi konumunda bulunan ve Avrupa'dan birçok talipleri olan Uğurcan Çakır'ın ayrılması durumunda Nwakaeme kaptanlık pazubendinin yeni sahibi olacak.

Beğendim
9
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap