A+ A-
Yorum
10

Abdullah Avcı, Szalai'yi aradı! Kariyeri için Trabzonspor'a davet etti

Yayın Tarihi: 07.06.2024 - 10:21 | Güncelleme Tarihi: 13.06.2024 - 10:19
Trabzonspor nokta atışı transferleri için çalışmalarını sürdürüyor. Abdullah Avcı'nın önceliği defans. Fenerbahçe'den ayrılan Attila Szalai ise hedefteki isim. Hoffenheim'da tutunamayıp Freiburg'a kiralanan Macar futbolcu burada da beklentilerin altında kaldı. Kariyerinde bir anda gerileme yaşamaya başlayan 26 yaşındaki stopere bordo-mavili forma teklif edildi. Yeniden çıkış yapması için büyük bir şans olacağı anlatıldı.

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında 12.3 milyon Euro'ya Hoffenheim'e sattığı Attila Szalai'ye Trabzonspor talip oldu. Sezonun ikinci yarısını kiralık olarak gittiği Bundesliga takımlarından Freibourg'ta tamamlayan Macar stoperle bizzat Abdullah Avcı görüştü. Kendisine Trabzonspor'da oynamayı teklif etti. Szalai eğer bordo-mavili formayı giymeyi kabul ederse kulübü Hoffeinheim'a teklif yapılması kararı aldı.

SÜRE ALMAKTA SIKINTI YAŞAMASI KARİYERİNİ OLUMSUZ ETKİLİYOR

Szalai, Bundesliga'da sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı Freibourg'ta da beklediği kadar forma şansı bulamadı. Bu yüzden Euro 2024 sonrasında Hoffenheim'a dönse bile gelecek sezon 11'de şans bulacağından emin değil. Bu yüzden Abdullah Avcı sadece Szalai ile değil kendisi gibi eski bir futbolcu olan babası ile de temas kurdu. Trabzonspor'a 1 sezon için kiralık olarak gelmesinin kariyerini yeniden inşa etmesi için önemli olduğundan bahsetti.

EURO 2024'TE PATLAMA YAPMAK İSTİYOR

Euro 2024'te göstereceği performansa göre Macar stoper, Alman ekibinden ayrılmak istiyor. Eğer iyi bir performans gösterirse kendisine Seria A ya da La Liga'dan teklif geleceğini düşünüyor. Aksi taktirde durum daha ciddi bir hal alacak.

BEŞİKTAŞ DA TEKLİF YAPTI

Szalai aslında Süper Lige dönerse Fenerbahçe'ye oynamak istiyor. Ancak şu an için Mourinho'nun sisteminde kendisine yer yok. Ocak ayında teklif yapan Beşiktaş'ın da kendisine bir ilgisi yok. Bu yüzden Szalai'nin Euro 2024'te göstereceği performans Trabzonspor'a transferi için ciddi bir anlam taşıyacak.

HAMDİ USTA

Muhabir/Editör:Erol Taşkın