SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı yeni 'Cengiz'ini transfer ediyor!

Abdullah Avcı yeni 'Cengiz'ini transfer ediyor!

22 Ocak 2022 Cumartesi - 08:46




Süper Lig lideri Fırtına, transferde geleceğe yatırım yapıyor. Trabzonspor, Altınordu’nun 19 yaşındaki forveti için geri sayımda. Abdullah Avcı’nın ısrarla transferini istediği Enis Destan için 700 bin euro ödenecek. İşte detaylar...





FırtınaSpor Toto 1'inci Lig kulübü Altınordu'nun forveti Enis Destan için geri sayımda. Karadeniz devi, 19 yaşındaki santrfor için İzmir ekibi ile masaya oturdu ve çok büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Altınordu'nun 700 bin euro bonservis ücretinin yanı sıra oyuncunun bir sonraki transferinden pay almayı talep ettiği ve ödeme planı üzerinde küçük pürüzler kaldığı dile getiriliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Destan'ın görüşmelerin sonucunu beklediği ve hemen Trabzon'a geçeceği belirtildi. Ümit Milli Takım'da da görev alan genç golcü, Altınordu'da ilk yarının son haftalarında kadro dışı kaldıktan sonra affedilerek takıma dönmüştü.

CENGİZ GİBİ GÖRÜYOR

Avcı'nın çok istediği ve '1-2 sene içinde çok iyi rakamlara Avrupa'ya satabiliriz' dediği Enis için kısa zamanda KAP açıklamasının yapılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana pek çok Avrupa kulübünün de radarında bulunan Enis, Trabzonspor'un hem geleceğe yönelik yatırımı olacak hem de hücum rotasyonunu genişletecek. Abdullah hocanın Altınordu'dan Başakşehir'e getirdiği Cengiz Ünder, 1 sene sonra 15 milyon euro'ya Roma'ya gitmişti.



DİĞER HAMLE DOĞUHAN

Trabzon'un bir diğer gençlik hamlesi de Doğuhan Aral Şimşir... Midtjylland forması giyen 19 yaşındaki kanat-forvet için Trabzonspor 1.5 milyon euro'yu gözden çıkarmış, Danimarka ekibi ise 2 milyon euro'nun üstünde bir rakam talep etmişti. Taraflar arasında rakam pazarlıkları devam ediyor.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap