SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması! 'Hedefimiz gruplarına kalmak'

Abdullah Avcı'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması! 'Hedefimiz gruplarına kalmak'

05 Ağustos 2022 Cuma - 23:32




Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 2022-2023 sezonunun açılış maçında konuk olduğu İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Sezona üç puanla başlayan bordo-mavililerin galibiyet gollerini Andreas Cornelius ve Stefano Denswil kaydetti.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı  maç sonu yağtığı açıklamada "İlk maçlar zor maçlardır, örneklerini çok yaşadık. Geçen hafta kupa aldık, yorucu bir sezondan geçtik, kazanabilmek önemliydi, oyunun inişleri çıkışları bazen daha fazla topa sahip olup dominant olmak gerekiyor. Karşımıza çıkabilecek senaryolar olduğunu düşünüyorum. Herkesin bir stratejisi var. Çıktığı takımıyla devam ediyor. Duran topta geçen sene gol yememişler ve 2 gol attık''

''Oyuncularımızdan memnunum. İstediklerimizi yapmaya çalışıyorlar, galibiyetle başlamak önemli,. Şampiyonlar ligi gibi önemli bir hedefimiz var buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Cuma günüm içerde oynayacağımız maçında bizimle beraber desteklerini enerjilerini vermesini rica ediyorum, bu kadar taraftar gelmesi önemli ilk maç yol trafik kolay değil, 2004’de Kazım Koyuncu’nun  izlediği maçtı. Tutkulu Trabzonspor taraftarı, yazdıklarını dinliyoruz onu da anmış olalım. İstanbulspor önemli camia, 4 sene geçti, bugün Abdullah Avcı piyasada varsa, İstanbulspor’un emeği çoktur''

''Bizim analizlerimiz pratiklerimiz var, haftanın son gününü buna ayırıyoruz, Süper  kupadaki golümüz duran top buna çalıştık, duran toplarda 2 tane gol attık. Rakibin alandan 2 oyuncu çıkarıp organizasyonlar yaptık. Bildiğimiz bazı şeyler vardı, onu uygulamaya çalışıyoruz. İyi bir galibiyet deplasmanda haftaya müthiş desteklerine ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap