SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın ikinci 'keşke'si

Abdullah Avcı'nın ikinci 'keşke'si

10 Haziran 2021 Perşembe - 13:13




Hamsik bordo-mavili camiada büyük heyecan oluştururken, transferin gerçekleşmesi özellikle teknik direktör Abdullah Avcı'yı çok mutlu etti.





Avcı'nın, yönetimi arayarak emeği geçenlere teşekkür ettiği öğrenildi.Öte yandan başarılı hocanın bir televizyon programında yaptığı konuşma akıllara geldi. Deneyimli teknik adam, transfer gündemindeki Sörloth ve Hamsik için "Başkanımız Sörloth ile ilgili bir çalışma yapıyor. Kolay transferler değil bunlar. Hamsik büyük oyuncu, keşke olabilseler" demişti.

"SIRA SÖRLOTH'TA"

Avcı'nın 'keşke olabilse' dediği isimlerden biri olan Hamsik'in transferinin gerçekleşmesiyle birlikte özellikle sosyal medyada taraftarlar "Hamsik tamam sıra Sörloth'ta. Yönetim bir sürpriz yapıp Kuzeyin Kralı'nı getirecektir" yorumlarını yaptı.

🗣️Sörloth:Türk insanını ve Trabzon'u çok sevdim.Burada insanlar bana öz  kardeşleri gibi davranıyorlar.Sakat oyuncular nedeniyle sahada… | Mac,  Futbol, Ordu

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap