SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın ilk transferi Başakşehir'den

Abdullah Avcı'nın ilk transferi Başakşehir'den

27 Kasım 2020 Cuma - 22:12




Süper Lig devi Trabzonspor ile anlaşan ve ilk galibiyeti Erzurumspor'a karşı alan tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı transferde de ilk hamlesini resmen yaptı. Avcı'nın ilk bombası Başakşehir'den...





Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Eddie Newton ile yollar ayrılmıştı. Karadeniz ekibi kısa süre içinde teknik direktör Abdullah Avcı ile anlaşıp takımın başına getirmişti.

Süper Lig'in 9. haftasında ilk maçında çıkan 57 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a karşı ilk galibiyetini almıştı. Maçın tek golünü Ekuban kaybetmişti.

Ocak Ayı transfer çalışmalarına hız veren Abdullah Avcı'dan sürpriz hamle geldi. Başakşehir'de uzun süre görev yapan Avcı ilk transferini eski takımı Başakşehir'den yapmak üzere.

Abdullah Avcı, Trabzonspor için özellikle yerli oyuncuları arayarak yeni bir takım kurmanın peşinde… Avcı’nın ilk hedefi Yunus Mallı. Sonra da Kenan Karaman. Okay Yokuşlu ve Ahmet Kutucu da listesinde.

Milli yıldız Yunus’ta işler iyi gidiyor. Olumlu haberler geliyor. Ahmet Kutucu’dan da iyi haberler var. Okay ve Kenan’ın transferlerinin olma ihtimalleri ise neredeyse yok gibi.


Avcı’nın bir sürpriz görüşme daha yaptığı, ilk günden beri beraber çalıştığı Mahmut Tekdemir’i aradığı bildirildi. Avcı’nın Tekdemir’e, “Seninle yeniden çalışmak istiyorum. Sen de istersen Göksel Başkan’a söylerim. Seni de beni de kırmaz” dedi.

Milli yıldız Mahmut’un Avcı’dan düşünmek için süre istedi. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi reddeden milli oyuncunun Avcı’ya ne cevap vereceği merak konusu oldu. .(Skorer)

Beğendim
13
Sevdim
0
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap