SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Adaletiniz batsın!

Adaletiniz batsın!

18 Kasım 2023 Cumartesi - 10:45




PFDK’nın Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Kulübe verdiği cezalar isyan ettirdi.





TFF’nin güdümlü organı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ertuğrul Doğan’a, maç sonu yaptığı 5 dakikalık konuşma için 210 bin TL para, 45 gün ise hak mahrumiyeti cezası verdi. Trabzonspor ise kurul tarafından 200 bin TL’lik cezaya çarptırıldı. İlginç olanın taraf ise Fenerbahçe Divan Kurulu’nda TFF ve MHK’yi 1 saat boyunca topa tutan başkan Ali Koç 210 bin TL ile cezalandırıldı.

BU adaletsiz ve tutarsız verilen cezalara yalnızca Trabzons taraftarı değil, rakip takıma gönül verenler isyan etti. TFF’nin bu kurullarının artık tasfiye edilmesi gerektiğine vurgu yapan taraftarlar, “PFDK’da görev alanların hiçbiri güvenilir değil. Birilerinin güdümünde bu işleri yapıyorlar. Güçlerinin yetmediklerine ceza verirken korkuyorlar. Haklı olup konuşları ise adaletsiz bir şekilde cezalandırıyorlar” dediler.

TRABZONSPOR’UN ALEYHİNE 14 HATALI KARAR VERİLDİ

BEİN Sports’ta hakem hatalarının değerlendirildiği TRİO adlı programda, yorumcular takımlar aleyhine verilen hatalı kararları ortaya çıkardı. Yapılan değerlendirmede, ligin 12 haftalık periyodunda bordo-mavili takımın aleyhine 14 hatalı karar verildi. Trabzonspor bu değerlendirmede en fazla hatalı karar verilen ikinci kulüp olurken, Fenerbahçe için ise 27 kez yanlış düdük çalındğı belirtildi. Beşiktaş 11, Galatasary ise 6 kez hatalı karar verilen takımlar oldu. Takımların lehine verilen hataları da değerendirn TRİO, bu alanda 28 kez ile en fazla lehine hatalı karar verilen takımın Fenerbahçe olduğnu duyurdu. Bir anlamda Fenerbahçe Kulübü’nün bu özelliği ile hakemler tarafından kollandığı açık bir şekilde görüldü.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap