SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Adolfo'dan flaş açıklama! 'Trabzonspor'dan teklif gelirse konuşuruz'

Adolfo'dan flaş açıklama! 'Trabzonspor'dan teklif gelirse konuşuruz'

Karadeniz Özel

13 Ocak 2021 Çarşamba - 09:56




CSKA Moskova forması giyen Adolfo Gaich'in menajeri Rus basınına konuştu, transfer için açık kapı bıraktı





Karadeniz / İsmail DÜZGÜN // Menajer Fabian Bustos, 21 yaşındaki Arjantinli forvetin adının bordo-mavili takımla anılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Böyle bir tekliften haberinin olmadığını dile getiren Bustos, “Gaich’in CSKA Moskova ile 2025 yılına kadar sözleşmesi var. Oyumcumla ilgili bize gelen bir teklif yok. Trabzonspor’un böyle bir düşüncesi varsa, oturur konuşuruz. Bu ancak CSKA’nın da onayıyla kiralık olabilir” dedi.

Trabzonspor'un forvet adayları arasında Adolfo Gaich de girdi. Rusya’da CSKA Moskova takımını formasını giyen Arjantinli Gaich’in, borda-mavililer tarafından istendiği haberleri gündeme bomba gibi düşerken,21 yaşındaki Tangocu forvet menajerinden açıklama geldi. Rus basınını konuşan menajer Fabian Bustos, oyuncusu Adolfo Gaich için Trabzonspor’dan teklif almadığını açıkladı. Bustos, “Bu konuda bize gelmiş bir şey yok. CSKA’nın Gaich’ten beklentileri çok fazla. Bu nedenle de uzun süreli bir sözleşme yapıldı. Elbette daha fazla oynamasını istiyoruz. Kulubü de bu konuda yardımcı olabilir. Belki iyi bir takıma kiralık olarak verebiliriz. Ancak dediğim gibi Trabzonspor’dan bir teklif almadık. Böyle bir düşünceleri olursa oturup konuşuruz. CSKA’da onay verirse Gaich 1.5 sezonluğuna kiralık olarak gidebilir” ifadesini kullandı.



21 yaşındaki Adolfo Gaich 2020 yılında Arjantin Ligi ekiplerinden San Lorenzo'dan Rus ekibi CSKA Moskova’ya 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Bu sezon toplamda 18 maçı çıkan Tangocu forvet 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. Gaich’in güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösteriliyor.

ADOLFO GAİCH

Yaş: 21
Uyruk: Arjantin
Boy: 1,90 m
Mevki: Santrafor
Ayak: Sağ
Kulübü: CSKA Moskova
Söz. Bit. Tar.: 2025

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap