SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ali Kemal Denizci: 'Maalesef lobimiz güçlü değil'

Ali Kemal Denizci: 'Maalesef lobimiz güçlü değil'

12 Şubat 2019 Salı - 11:36




“Eskiden federasyonda çok güçlüydük. Bize ceza verirken korkarlardı. Ne acıdır ki, şimdi TFF’de güce sahip değiliz..”





TRABZONSPOR’UN efsane isimlerinden yönetim danışmanı Ali Kemal Denizci, son yaşanan olaylarla ilgile Karadeniz’in sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili kulübün Türkiye Futbol Federasyonu’nda iyi temsil edilmediğine dikkat çeken Ali Kemal Denizci şunları söyledi: “Bu işte lobi çok önemli. Güçlü bir lobin olursa kimse hakkını yemez. 1978 yılında şampiyonluğa oynuyoruz. Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşıyoruz ve 1-0 mağlubuz. Hakem Nihat Özbirgül sürekli bizim aleyhimize düdükler çalıyordu. Ben de bu duruma tepkisiz kalamadım ve itiraz ettim. Bana, ‘Seni atarım’ dedi. Ben de ‘Haksızlık yapıyorsun. Susayım mı? At o zaman’ karşılığını verdim. Devre arasında Ahmet Suat hoca durumun farkına vardı. Seni oyundan alacağım. Atılacaksın. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Orada bana daha çok lazımsın’' dedi.

Ancak ben çıkmadım ve kırmızı kart gördüm. Rahmetli Kadir de atıldı. Bana 3, Kadir’e 5 maç ceza geldi. Lobimiz o kadar güzlüydü ki ben Fener maçına yetiştim. Kadir ise oynayamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap