SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ali Koç'tan 'Dozer Cemil' isteği!

Ali Koç'tan 'Dozer Cemil' isteği!

31 Ocak 2019 Perşembe - 12:40




Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sene Süper Lig'in adının ''Dozer Cemil'' olmasını istiyor.





Önce Süleyman Seba, sonra Turgay Şeren, ardından İlhan Cavcav, bu sezon da Lefter Küçükandonyadis… Süper Lig'e her sezon Türk futbolunun bir efsanesinin ismi konuluyor. Bu sezonun adının Lefter Küçükandonyadis sezonu olması için ilk öneri Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den gelmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da bir sürpriz yaparak gelecek sezonun adının  “Dozer” lakaplı Cemil Usta’ya ithaf edilmesi için çağrı yapacağı bildirildi. Aslında Koç’un aklında bu ismin uzun süredir olduğu fakat Fenerbahçe’nin içinde olduğu süreç yüzünden bu fikrini ortaya dökemediği bildirildi.

GÜNEŞ’İN ÇOCUKLUK ARKADAŞI KARAMAN’I GÖRÜNCE DAYANAMADI

Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği’nde düzenlenen hamsi şöleninde teknik direktör Ünal Karaman’ı öpen kişinin Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in çocukluk arkadaşı olan emekli öğretmen Mehmet Yavuz olduğu ortaya çıktı. Yavuz,  Karaman’ı karşısında görünce duygularına hakim olamayarak öptüğünü söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap