SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alpaslan Öztürk Trabzonspor'a gelmek istiyor!

Alpaslan Öztürk Trabzonspor'a gelmek istiyor!

30 Eylül 2020 Çarşamba - 13:46




Trabzonspor, stoper bölgesine yapacağı takviyelerden birisini yerli düşünüyor. Gündemdeki savunmacı ise model eşi Ebru Şancı’nın ‘King Kong’ benzetmesi yaptığı Alpaslan Öztürk. 27 yaşındaki savunmacının Göztepe yönetimine, “Trabzonspor’da oynamak istiyorum. İzin verin” dediği öğrenildi.





Bordo - Mavili yönetim, transferi savunmaya yapacağı takviyelerle kapatmak istiyor. Öncelikli bölge olarak görülen stoper mevkisi için ise 2 isim düşünülüyor. Bunlardan ilki Midtjylland forması giyen Erik Sviatchenko. 27 yaşındaki Danimarkalı stoper Erik, takımının bugün Slavia Prag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçında oynayacak. Sonrasında ise Trabzonspor ile ilgili nihai kararını açıklayacak.

Diğer isim ise Göztepe’de oynayan 27 yaşında 1.86 boyundaki Alpaslan Öztürk. Belçika doğumlu olan gurbetçi stoper, kariyerini Trabzonspor’da sürdürmeyi çok istiyor. Hatta, bu kararını Göztepe yönetimine bildirmiş durumda. Model eşi Ebru Şancı’nın, efsane film karakteri King Kong’a benzettiği Alpaslan, bordo-mavili takıma gelirse, stoperde Edgar, Hüseyin ve Campi arasında ciddi bir rekabet yaşanacak.

Beğendim
53
Sevdim
10
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap