SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Altay Bayındır'ın kaderi Uğurcan Çakır'ın elinde! Forma değiştirebilirler

Altay Bayındır'ın kaderi Uğurcan Çakır'ın elinde! Forma değiştirebilirler

Karadeniz Özel

17 Haziran 2024 Pazartesi - 09:56




Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ı satmaya hazırlanıyor. Milli kalecinin Euro 2024 sonrasında gelen tekliflerden birisini değerlendirmek istediği biliniyor. 28 yaşındaki kaleci için Avrupa'dan birçok teklif bordo-mavililerin masasında duruyor. Böyle bir durum olması durumunda ise Trabzonspor'un boşluğu Altay Bayındır'la dolduracağı konuşuluyor.





Türk Milli Takımı'nın birinci kalecisi Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a da ikinci kalecisi Altay Bayındır'a da teklifler var. Uğurcan'a başta Celtic olmak üzere İspanya ve Fransa Ligi'nden bazı teklifler var. Altay'a da Championship ile Süper Lig'den talipler olduğu konuşuluyor.

UĞURCAN GİDERSE ALTAY ALINACAK

Gelen bilgilere göre ise Trabzonspor'un bonuslar dahil 10 milyon Euro ve üzerinde bir rakama Uğurcan'ı satmaya hazır olduğu biliniyor. Alternatifi ise Altay. Uğurcan için soruşturma var. Teklif yok. Bu yüzden Trabzonspor'un da Altay'a şimdilik bir teklifi yok. Manchester United'da forma giyen Altay'ın da İngiliz ekibinde forma şansı bulmakta zorlanması ve ayrılmak istemesi bu transferin önünü açıyor.

EROL TAŞKIN

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap