SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Anastasios Bakasetas yeniden Trabzonspor’da; Çilingir ile anlaşma sağlandı

Anastasios Bakasetas yeniden Trabzonspor’da; Çilingir ile anlaşma sağlandı

19 Temmuz 2024 Cuma - 11:02




Trabzonspor'un efsanevi futbolcusu Yunan yıldız Anastasios Bakasetas geri dönüyor. İşte bordo mavili taraftarı heyecanlandıran haberin perde arkası…





Trabzonspor’dan gelen sözleşme uzatma tekliflerini kabul etmeyerek, müsaade isteyen Anastasios Bakasetas, beklentilerin de altında bir bonservis bedeli ile ülkesi Yunansitan’da Panathinaikos'a transfer olmuştu.

Fatih Terim’in talebi ile transfer olan Bakasetas ne Fatih Terim döneminde ne sonrasında beklediğini bulamadı. Şimdi ise yeni bir maceraya atılmak istiyor.  

Trabzonspor’dan ayrılırken artık kendisini farklı bir ligde test etmek istediğini mümkünse Avrupa kulüpleri ile kariyerinin gelecek dönemlerini şekillendireceğini söyleyen ve bu şekilde ayrılık için anlayış bekleyen Bakasetas cephesinde heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.  

Adı bir süredir Süper Lig ekibi Beşiktaş ile anılan Anastasios Bakasetas’ın son kararını verdiği iddia edildi.  

Kariyerinin en iyi dönemin Trabzonspor’da geçiren Yunan yıldız Anastasios Bakasetas’ın geri dönmek için hazırlıklara başladığı öğrenildi.  


Bordo Mavili ekiple yakın bağlara sahip olan ve burada unutulmaz anlar yaşayan Anastasios Bakasetas için Abdullah Avcı’nın da devrede olduğu iddia edildi.  

Bu gelişmeler Trabzonspor taraftarını oldukça heyecanlandırırken önümüzdeki günlerde resmi girişimlerin başlayacağı da iddialar arasında.

Anastasios Bakasetas iddiası ardından bordo mavili kulüpten bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

F5 HABER

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap