SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Anthony Nwakaeme Trabzonspor’da!

Anthony Nwakaeme Trabzonspor’da!

24 Haziran 2023 Cumartesi - 13:38




Trabzonspor’da oynadığı dönemde adeta fırtınalar estiren ve taraftarın sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme geri dönüyor. İşte Süper Lig’de büyük heyecan yaratan transfer haberinin ayrıntıları…





Trabzonspor’un şampiyonluk yaşadığı dönemde şampiyonluğun mimarlarından olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Anthony Nwakaeme transferinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Süper Lig’de 4 sezon Trabzonspor forması giyen ve sonrasında ayrılık kararı alan Anthony Nwakaeme uzun bir aranın ardından yuvaya dönmeye hazırlanıyor.

Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, biten sözleşmesini uzatmayıp "Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza dek hatırlayacağım." Sözleriyle uzun yıllar top koşturduğu Trabzonspor’a veda kararı almıştı.

Yeni sezona fırtına gibi başlamak isteyen Trabzonspor transfer döneminin başlamasıyla birlikte eski futbolcusu Anthony Nwakaeme transferini duyurmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor yönetimi iddialara göre Anthony Nwakaeme transferi için geri sayıma geçti ve yıldız ismi resmen açıklamak için seferber oldu.


Bordo mavili taraftarın da çok istediği isimler arasında yer alan Anthony Nwakaeme’nin de geri dönmeye sıcak baktığı iddia edilirken transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

34 yaşındaki Anthony Nwakaeme bu sezon Suudi liginde çıktığı maçlarda beklenen etkiyi gösterememiş ve yeni sezonda takımda düşünülmediği iddia edilenler arasında.

Beğendim
53
Sevdim
30
Beğenmedim
14
Üzgün
6
İnanılmaz
8

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap