A+ A-
Yorum
10

Avcı giderse B planı hazır! İşte yönetimin yeni hocası!

Yayın Tarihi: 10.01.2023 - 13:54 | Güncelleme Tarihi: 10.01.2023 - 15:39
Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'nın kalması konusunda çekimser... Hatta çok yakın olduğu Marek Hamsik'e “Çalışmayı en sevdiğin hoca kimdi” diye sordu. Hamsik'in cevabı ise Walter Mazzari oldu. Ağaoğlu ise bu isim üzerinde düşünmeye başladı...

Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı’nın devam etmesinden yana… Başkan Ahmet Ağaoğlu ise çekimser… Özellikle Avcı’ya geçen sezon şampiyon olan takımı dağıtıp üzerine 20 milyon euro bonservis, yaklaşık 30 milyon euro’luk da uzun vadeli maaş bordrosu ile 50 milyon euro’luk borca soktuğu için kızgın. Bu yüzden camia içinde “Hoca istifasını verirse başkan ikiletmeyecek” diyen ciddi bir çoğunluk var.

Avcı giderse Ağaoğlu’nun planı! Hamsik’i Hamsik yapan hoca

Peki Başkan Ağaoğlu’nun bir B Planı var mı?.. Her başkanın bir B Planı olduğu gibi Ağaoğlu’nun da bir B Planı var. O planı beraber yaptığı kişi ise gelecekte Trabzonspor’da görev almasını istediği Marek Hamsik.

İddiaya göre Başkan Ağaoğlu ile Marek Hamsik’in arası çok iyi… İstanbul’a her geldiğinde Hamsik ve ailesini evinde konuk ediyor. Bir dediklerini iki etmiyor. İşte bu konuşmalarda Ağaoğlu, Slovak yıldıza bir kaç kez, “Çalışmayı en sevdiğin hoca kimdi” diye sordu.

Hamsik de, Napoli’de Hamsik olmasına yardımcı olan Walter Mazzarri’nin ismini verdi. Ağaoğlu uzun süre Mazzari ismini araştırdı. İtalyan teknik adamların Türkiye’de başarılı olmalarını kendisine referans aldı. Hatta bir Milano ziyaretinde Mazzari ile bir araya geldi. Kendisiyle yemek yedi. Futbol hakkındaki plan ve düşüncelerini öğrenidi.

Avcı giderse Başkan Ağaoğlu, Mazzari için bir hamle yapar mı bilinmez ama Hamsik’in devreye girmesiyle 61 yaşındaki teknik adamın ismi kesinlikle gündeme gelir.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta