SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avcı ile Visca bir araya geldi! İşte görüşmenin detayları...

Avcı ile Visca bir araya geldi! İşte görüşmenin detayları...

15 Nisan 2021 Perşembe - 15:29




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Edin Visca ile bir araya geldi.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Pazartesi günü İstanbul’da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler Ertuğrul Doğan ile Mehmet Yiğit Alp’le buluştu.

Özellikle forvet transferini masaya yatırdı. Bu toplantının ardından ailesinin kaldığı siteye döndü… aynı sitede yaşayan Edin Visca ile bir süre sohbet etti. İkilinin konuşmalarının Fenerbahçe-Gaziantep maçına denk gelmesi ve masada bir tablet olması dikkat çekti. Yaklaşık 30 dakika süren bu görüşme sırasında ikilinin konuşmayı bırakıp tablete yönelmesi, Fenerbahçe maçını takip ettikleri şeklinde yorumlandı.

Başakşehir’de Avcı ile Visca yıllarca beraber çalıştı. Avcı devre arasında Visca’yı Trabzonspor’a getirmek istedi. Ancak Göksel Gümüşdağ izin vermedi. Daha sonra Visca ile konuşan Gümüşdağ, “takımı ligde bırak istediğin yere git” sözü verdiği için Boşnak oyuncu takıma girmeye başladı. Avcı ise Trabzonspor yönetimine görüşmeleri durdurması talebinde bulundu. Dün akşamki görüşmenin de dost görüşmesi olduğu Avcı’nın Visca ile kesinlikle transfer konusunu gündeme getirmediği iddia edildi.

Beğendim
16
Sevdim
12
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap