SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avcı tamam derse o oyuncunun bonservisi alınacak!

Avcı tamam derse o oyuncunun bonservisi alınacak!

Karadeniz Özel

05 Aralık 2020 Cumartesi - 14:22




Bordo-mavili kurmaylar, İngiliz orta sahanın tapusunu almak için harekete geçti





Karadeniz Gazete // Fatih SAYGIN // Ankaragücü karşısında attığı muhteşem frikik golüyle 3 puanı getiren Lewis Baker kalitesini göstermeye başladı. 25 yaşındaki genç oyuncu için gözler teknik direktör Abdullah Avcı’ya çevrildi. Deneyimli hoca, “Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet verir” derse, yönetim, Lewis Baker’ın kulübü Chelsea ile pazarlıklara başlayıp bonservisini almaya çalışacak. Genç orta saha için 3+1 yıllık sözleşme düşünülüyor

Trabzonspor Alexander Sörloth’ta yaptığı hatayı bu kez Lewis Baker’da yaşamak istemiyor. Norveçli golcü sezon başında arka arkaya golleri atmaya başlayınca bonservisinin alınması için yönetime baskı yapılmıştı. Ancak kurmaylar, “Opsiyonu bizde. Biz izin vermeden başka bir takıma gitmesi söz konusu değil” diyerek bu talebi göz ardı  etmişti. Eğer o dönem yönetim 6 milyon Euro’ya Sörloth’un bonservisini almış olsa, Norveçli için Leipzig’in ödediği 20 milyon Euro’nun tamamı Trabzonspor’un kasasına girecekti.

Ayrı hatayı bir kez daha yapmak istemeyen bordo-mavililer son günlerde performansı yükselen Lewis Baker için harekete geçti. Gelen bilgilere göre, İngiliz orta saha için yönetim topu teknik direktör Abdullah Avcı’ya attı. Tecrübeli hoca Baker için, “Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet verir” derse bonservisinin alınması için harekete geçilecek. Yönetim, 25 yaşındaki genç orta sahanın bonservisini elinde bulunduran Chelsea ile pazarlık masasına oturacak. İngiliz kulübü ile uzlaşma sağlanması halinde ise Baker’a 3+1 yıllık yeni kontrat yapılacak.

Bu sezon toplam 8 maça çıkan Lewis Renard Baker 1 gol attı 2 de asist yaptı. Chelsea’den 1 sezonluğuna kiralan Baker’a Trabzonspor 700 bin Euro garanti ücret ödeyecek.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap