SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas'ın yerine Ianis Hagi! Trabzonspor'da operasyon hızlandı!

Bakasetas'ın yerine Ianis Hagi! Trabzonspor'da operasyon hızlandı!

25 Ağustos 2023 Cuma - 17:37




Trabzonspor’da sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray efsanesi Gica Hagi'nin oğlu Ianis. 24 yaşındaki orta saha Rangers’ta kadro dışı kalınca ayrılık dedikoduları alevlendi. İşte detaylar…





Bakasetas'ın ayrılma ihtimali üzerine Trabzonspor kolları sıvadı... ilk hedef Rangers'tan ayrılması gündemde olan Ianis Hagi. Rangers ile bonservis pazarlığı devam ediyor. 500 bin euro kiralama ve 2 milyon euro'luk satış opsiyonlu ilk teklif yapıldı. İskoçlar 3.5 milyon euro'yu pazarlıksız ve kiralama opsiyonu olmadan talep ediyor. 
 
ProSport'un haberine göre de Trabzonspor, Ianis Hagi'ye ilgi gösterdi. Ancak Rangers'tan ayrılmayı bekleyen orta saha oyuncusunun hedefinin ne olacağı tam olarak bilinmiyor. Türkiye'den başka takımların da istediği iddia edilen 24 yaşındaki genç oyuncunun bordo-mavililere sıcak baktığı beliritliyor.
 

 
BAŞKA İDDİALAR DA VAR
 
FLW'de yer alan habere göre ise bir teklif yok... ancak bir öneri var.
 
* Patrick Roberts bu yaz ayrılırsa Sunderland, Ianis Hagi'yi düşünmeli! Hagi, Tony Mowbray'in takımının ihtiyaç duyduğu teknik yeteneğe ve yaratıcılığa sahip.
 

 
Ianis Hagi Kimdir?
 
Ülke: Romanya
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1998
Boy / Kilo: 180cm, 60kg
Pozisyon: Orta Saha
Kullandığı Ayak: Sağ/Sol
 
Glasgow Rangers takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Ianis Hagi, 22 Ekim 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. 180 cm boyunda ve 60 kilo olan Ianis Hagi, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Ianis Hagi, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Ianis Hagi, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.
 
Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
8
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap