SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas'tan taraftara Abdülkadir Ömür mesajı!

Bakasetas'tan taraftara Abdülkadir Ömür mesajı!

18 Eylül 2021 Cumartesi - 18:40




Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü kaydeden Anastasios Bakasetas, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada takım arkadaşı Abdülkadir Ömür'e destek verdi. Bordo-mavili taraftarlara seslenen Yunan yıldız, "Son maçla alakalı Abdülkadir Ömür'le ilgili bir şey söylemek istiyorum. Bizi destekleyen insanlardan ricam bu uzun yolda bazen tökezleyebilir, bazen iyi maçlar bazen kötü maçlar çıkarabiliriz. Kötü anlarda onları yanımızda görmek istiyoruz." dedi.





Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü kaydeden Anastasios Bakasetas, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada takım arkadaşı Abdülkadir Ömür'e destek verdi.

İşte o sözler:

"Son maçla alakalı Abdülkadir Ömür'le ilgili bir şey söylemek istiyorum. Trabzonspor taraftarının gözünde Trabzonsporlu futbolcular dünyanın en iyileri. Bizi destekleyen insanlardan ricam bu uzun yolda bazen tökezleyebilir, bazen iyi maçlar bazen kötü maçlar çıkarabiliriz. Kötü anlarda onları yanımızda görmek istiyoruz."

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap