SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Batuhan Karadeniz 'Gerdeğe Girerken Adamı Böyle Soymuyorlar'

Batuhan Karadeniz 'Gerdeğe Girerken Adamı Böyle Soymuyorlar'

05 Kasım 2023 Pazar - 10:05




Eski sporcu Batuhan Karadeniz Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonu için hakeme isyan etti





Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'a 3-2 kaybetti. Sarı-Lacivertliler bu sezon 19 maç sonra ilk kez kaybetti. Öte yandan derbinin tartışmalı pozisyonlarından olan Fenerbahçe'nin kazandığı ikinci penaltı öncesini ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz ''Gerdeğe girerken bile adamı böyle soymuyorlar'' ifadeleriyle yorumladı.

NETFLİX'DE YAYINLANSA +18 OLUR

Derbinin tartışmalı pozisyonlarından olan Fenerbahçe'nin kazandığı ikinci penaltı öncesini ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz manidar bir şekilde yorumladı.Karadeniz, ikili poziyonda Trabzonsporlu Eren Elmalı'nın Dusan Tadic tarafından formasının nerdeyse çıkartılmak üzere olduğu anı  ''Gerdeğe girerken bile adamı böyle soymuyorlar'' ifadeleriyle yorumladı.
Karadeniz sözlerini şöyle devam ettirdi, ''Bu Netflix'te yayınlansa +18 olacak bir pozisyon. Hakem bu pozisyona nasıl penaltı verebilir?'' sözleriyle hakem Zorbay Küçük'ü eleştiri yağmuruna tuttu.

Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap