SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Belçika Basınından flaş iddia! Cihan Çanak Trabzonspor’da

Belçika Basınından flaş iddia! Cihan Çanak Trabzonspor’da

21 Haziran 2024 Cuma - 15:02




Trabzonspor'un Standard Liege'de forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu Cihan Çanak'ı kadrosuna kattığı ileri sürüldü. Belçika basınında yer alan haberde transferin maliyetine de yer verildi.





Yeni sezon kadro yapılanmasının oluşturulması kapsamında çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Standard Liege'in Ümit Milli Takım'da da forma giyen gurbetçi futbolcusu Cihan Çanak ile anlaştığı ileri sürüldü.

Belçika gazetesi Sudinfo'nun haberine göre; bordo mavili takım, Denis Dragus'un ardından Standard Liege'den bir transfer daha yaptı ve Cihan Çanak'ı kadrosuna kattı.

Belçika ekibinde 61 numaralı formayı giyen futbolcu için "19 yaşındaki orta saha oyuncusu, Türkiye'de kalbinin attığı kulübe imza atacak." yorumu yapıldı.

2 MİLYON EURO BONSERVİS, 750 BİN EURO BONUS

Trabzonspor'un, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Belçika takımıyla 2 milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle anlaştığı ve ödemenin üç taksitte yapılacağı belirtildi. Haber detayında, sözleşmede 750 bin Euro tutarında bonusun da yer aldığı ve futbolcunun sonraki satışından Standard Liege'e yüzde 20 pay verileceği ifade edildi.


31 MAÇTA 2 ASİST

Cihan Çanak geride kalan sezonda Standard Liege formasını 31 kez giydi ve 2 asist yaptı. Genç futbolcu, Türkiye Ümit Milli Takımı'nda ise 8 maçta 2 kez fileleri havalandırdı.



NTVSPOR
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap