SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Biz süre vermiyoruz dünya devleri peşinde! Poyraz Efe’yi Ajax istiyor!

Biz süre vermiyoruz dünya devleri peşinde! Poyraz Efe’yi Ajax istiyor!

Karadeniz Özel

12 Haziran 2024 Çarşamba - 10:05




Trabzonspor'da ‘yetersiz’ görülen gençlere ‘Dünya devleri’ talip oluyor… Camia ve taraftar soruyor: Bu işte bir yanlışlık var ama nerede?





Ajax’ın Poyraz Efe Yıldırım’a teklif yapmasının ardından U18 Milli Takımı’nın da formasını giyen Onuralp Çevikkan’a Milan talip oldu.

18 yaşındaki file bekçisini, U18 Millî Takımın, Hırvatistan'da katıldığı turnuvada izleyen ve hayran kalan Milanlı yetkililerin, kısa bir süre içinde Trabzonspor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

Onuralp Çevikkan, U18 Milli Takımı’nın Norveç ile oynadığı maçta mükemmel bir perforsans ortaya koymuş ve izleyenlere parmak ısırtmıştı.

2023 yılında Trabzonspor’a transfer olan Onuralp, A Takım’da henüz süre alamadı. U19 takımında 12 maça çıkan Onuralp Çevikkan, 3 maçta kalesini gole kapatırken, 16 gole engel olamadı. Ajax’ın peşinde olduğu Poyraz Efe Yıldırım ise Trabzonspor A Takımı’nda 2 Süper Lig maçında 9 dakika süre aldı, 1 gol kaydetti. Poyraz Efe Yıldırım, attığı 17 gol ve yaptığı 4 asistle Trabzonspor U19 Takımı’nın Türkiye şampiyonu olmasında başrol oynayan isimlerden birisi oldu.

Temmuz 2023'te 700 bin Euro bedelle Altınordu'dan Trabzonspor'a transfer olan Onuralp'in Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap