SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bruno Petkovic'in eşi Iva'dan Trabzonspor'a mesaj

Bruno Petkovic'in eşi Iva'dan Trabzonspor'a mesaj

31 Mayıs 2023 Çarşamba - 10:31




Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden olan Bruno Petkovic'in eşi Iva Saric, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Bruno Petkovic'in eşi Iva Saric, Gloria dergisine röportaj verdi. Oğlu Adrian ve ünlü futbolcu ile yaşamı anlattı. Ayrıca olası bir transfer durumu hakkında net bilgiler verdi. 

* Düzen, çalışma ve disiplinle yönetiliyoruz. Carlos ve Leon futbol koçluğu yapıyor. Sürekli olarak Hırvatistan dışındaki maçlara, turnuvalara ve gezilere katılıyorlar. Her ikisi de onur ödülünü hakkediyor. Adrian hala küçük ve onlardan tamamen farklı bir ritme sahip. Bütün gün oynuyor. Tüm yükümlülükleri başarıyla ve zamanında tamamlamak için gerçekten iyi bir lojistik gerekiyor.

* Zagreb'de yaşamayı seviyoruz. Burası bizim evimiz. Ailemiz, dostlarımız, sevdiklerimiz burada. Bruno, İtalya'yı seviyor. Orada tabii ki yaşarım. İngiltere'de de yaşarım. İspanya'da da... ben sorun çıkarmam. Bruno ile konuşuyoruz. Farklı destinasyonları pek düşünmüyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
4
Beğenmedim
8
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap