SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çalım ustası Trabzonspor'a geliyor!

Çalım ustası Trabzonspor'a geliyor!

27 Haziran 2023 Salı - 11:21




Alman medyasına göre, Rusya’da yaşanan savaş nedeniyle burada kalmak istemeyen Chidera Ejuke, Trabzonspor ile görüşüyor...





Editör: Seçkin ÜZEN

Bonservisi CSKA Moskova’da olan 25 yaşındaki Chidera Ejuke, sol kanat olarak görev yapıyor. Rusya’ya dönmek istemeyen Nijeryalı futbolcunun menajerler aracılığı ile Bordo-Mavili kulübe önerildiği ve tarafların pazarlık masasında olduğu ileri sürüldü. Alman basını, “Ejuke, Türk ekibi Trabzonspor ile görüşüyor. Transfer küçük detaylara kaldı. Bunlar çözülürse inmazalar atılacak” iddiasında bulundu.

TRABZONSPOR için bir transfer iddiası da Almanya’dan geldi. Bonservisi Rus ekibi CSKA Moskova’da olan ve geride kalan sezonu kiralık olarak Hertha Berlin’de geçiren sol kanat Chidera Ejuke’nin Trabzonspor ile görüştüğü iddia edildi. Yapılan haberlerde, Rusya’da yaşanan savaş nedeniyle 25 yaşında 1.76 boyunda olan Nijeryalı sol kanadın, Moskova’ya dönmek istemediği bildirildi. Haberin devamında ise, “Chidera Ejuke’in menajeri Türk ekibi Trabzonspor ile görüşüyor. Pazarlık sürüyor. Taraftar, küçük detayları hallederse imzalar atılacak” bilgileri yer aldı. 2024 yılına kadar CSKA Moskova ile kontratı bulunan Chidera Ejuke, kolay adam geçmesi ve müthiş çalımlarıyla tanınıyor. Nijeryalı oyuncunun Trabzonspor’u kariyerinde önemli bir basamak olarak gördüğü bu nedenle de ekonomik olarak bazı fedakarlıkları yapmaya hazır olduğu öne sürüldü.

Haber: İsmail DÜZGÜN 

Beğendim
11
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap