SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Chadi'den Trabzonspor'a Çağrı: Lahtimi'yi yok etmeyin

Chadi'den Trabzonspor'a Çağrı: Lahtimi'yi yok etmeyin

10 Nisan 2023 Pazartesi - 12:52




Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Montassir Lahtimi'nin menajeri Yassine Chadi, bordo-mavili kulübe çağrıda bulundu.





Süper Lig’de şampiyonluk iddiasından çok erken uzaklaşan, Avrupa'da üç kulvarda da başarısız olan ve en son olarak Türkiye Kupası'na da vedan eden Trabzonspor'da bu sezon kurulan kadro maliyetiyle de büyük bir yük oluşturdu. Geçen sezonun şampiyonluğunun yıldönümü gelmeden başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı ayrılıp gitti. Tüm bunlar olup biterken, sezon başında büyük beklentilerle gelen ve yıldızını parlatıp Avrupa'ya iyi bir bonservisle satılması beklenen Faslı Montassir Lahtimi cephesinde isyan bayrağı açıldı!

4 yıllık sözleşmeyle alındı

Fas’ın FUS Rabat Kulübü'nden 600 bin Euro'ya transfer edilen ve 4 yıllık sözleşme imzalanan 22 yaşındaki Lahtimi, takımda istediği süreyi bir türlü alamadı. Süper Lig’de 97, Avrupa Ligi’nde de 19 de olmak üzere sadece 116 dakika forma giyebilen Lahtimi, kendi milli takımının gelecek planlamasının da dışında kalma tehdidiyle karşı karşıya. Bu da yıldızının parlamasını önleyecek bir başka etken olacak. Trabzonspor'a piyasa değerini yükseltmek hedefiyle gelen Lahtimi, tam tersi bir seyir içinde. Fas Milli Takım heyetinin de takımın bankoları arasına sokmayı planladığı Lahtimi, Trabzonspor’da neden istediği süreyi alamıyor? Konuya ilişkin olarak Lahtimi’nin Almanya’da yaşayan Faslı menajeri Yassine Chadi ile görüştük. Chadi, büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ve oyuncunun kalan haftalarda süre almaması halinde iki tarafın da büyük kayıp yaşacağını savundu.

Söz Lahtimi’nin menajerinde

15 yıldır menajerlik yapan ve daha önce 2016 yılında Hikmet Karaman döneminde Rizespor’a Marwane Saadane’yi getiren 42 yaşındaki Chadi, başta FUS Rabat Kulübü olmak üzere, Afrika’daki çok sayıda takımla çalışıyor. Ayrıca Fransa, İspanya ve Körfez ülkeleri ile de iş yapıyor. FUS Rabat, şu an Afrika kıtasının en iyi yetiştirici kulübü olarak biliniyor. Fas'ın tüm kategorilerindeki milli takımlarının %30’unu bu kulübün oyuncuları oluşturuyor. Fas Milli Takımı’nı 2022 Dünya Kupası’nda dördüncülüğe taşıyan teknik direktör Walid Regragui de 2014-2020 yılları arasında 6 yıl boyunca aynı kulübün teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Kaynak:  AJANSSPOR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap