SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Clichy mi Umut Meraş mı?

Clichy mi Umut Meraş mı?

01 Ekim 2020 Perşembe - 12:46




Abdurrahim Dursun’u kiralık olarak gönderen bordo-mavililer, savunmanın solu için 2 ismi gündemine aldı..





Trabzonsporlu kurmayların masasındaki ilk isim Başakşehir’den ayrılan Gael Clichy… 35 yaşındaki dünya yıldızına 1 yıllık teklif yapıldı. ‘Önceliğim İngiltere ya da Fransa’ diyen deneyimli sol bekin kararı bekleniyor.

Diğer aday ise Fransa 2’nci Lig ekibi Le Havre’ın formasını giyen Umut Meraş. A Milli Takım’ın da vaz geçilmezlerinden olan 24 yaşındaki savunmacı, satın alma opsiyonlu kiralık olarak düşünülüyor.

Fırtına'da şimdi de sol bek sıkıntısı yaşanıyor. Savunmasının göbeğini deneyimli bir stoper ile güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da genç Abdurrahim Dursun’un Bandırmaspor’a kiralanmasının ardından sol bek mevkinde yalnızca Marlon kaldı. Zaman zaman bu bölgede görev yapan Kamil Ahmet’in sıkça sakatlanması nedeniyle sol beke mutlaka takviye yapma kararı alan bordo-mavililer önemli ismi gündemine aldı.

BU oyunculardan ilki, tam bir istikrar abidesi olan ve Başakşehir’den ayrılan Gael Clichy. Şu anda boşta olan 35 yaşındaki tecrübeli sol beke, bordo-mavili kurmayların, menajerler aracılığı ile 1 yıllık sözleşme teklifinde bulundukları öğrenildi. Ancak Clichy’nin, “Önceliğim Premier Lig ya da Fransa. Buradan takım bulamazsam sizin önerinizi değerlendiririm” dediği ifade edildi. Yönetimin masasındaki diğer aday ise daha önce de gündeme gelen Umut Meraş. Fransa 2’nci Lig takımlarından Le Havre’ın formasını giyen Umut Meraş’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı öğrenildi. 24 yaşındaki sol bek Umut, A Milli Takım’da Şenol Güneş’in vaz geçilmez isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. 

Beğendim
25
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap